Stacey Chadwell International

Where Performance Meets Excellence

Kristaq Shabani - Shefqet Avdush Emini Eshte sot, nje nga piktoret me potenciale, 20-6-2015

Kristaq Shabani shared your album.20-6-2015

"PEGASI" INTERNACIONAL ALBANIA 
Shefqet Avdush Emini Eshte sot, nje nga piktoret me potenciale, me te cilin mburremi edhe ne pegasianet kudo ne Bote... Kohet e fundit na kane aarhur propozime te shumta per kete piktor , i cili meriton terheqjene vemendjes edhe te Presidentit te Republkes.. Duhet te stimulohen keta talente nderkombetare . Stimulimi duhet ne kohe dhe jo jashte saj... T'i nderojme artistet tane te medhenj, si Shefqet Avdush Emini...

Shefqet Avdush Emini added 619 new photos to the album: ACTION IN PAINTING— with Shefqet Avdush Emini and Stefania Ruseva.

1. http://www.shefqet.com/ 2.http://museudeartecontemporaneamac.blogspo... 
4. http://www.mastersoftoday.com/eBooks/Genius_eBook.htm 
5.http://kunstwereldwijdnetwerk.nl/profiles/blogs/shefqet-avdush-emin...
6. http://www.kepez-bld.gov.tr/news.php…

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT MIKU IM I NDERUAR KRISTAQ ! NJERZIT E MEDHENJE SI TI DINE TI QMOJNE DHE RUAJNE VLERAT...! JAM KRENAR TE KEM MIQE ME VLERE SI TI !!! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Kristaq Shabani Ju falenderoj per veprimtarine Tuaj prestigjioze dhe perfaqesuese, dinjitoze, kontribut ne pikturen tone kombetare, duke realizuar nje shkembim universal vlerash niveli...e konkurruese...

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT I MADHI KRISTAQ SHABANI 

 

Views: 29

Comment

You need to be a member of Stacey Chadwell International to add comments!

Join Stacey Chadwell International

Events

Are you Ready to Take the Next Step?


Call:702.925.8559
Skype: CoachChadwell

Facebook

Badge

Loading…

© 2018   Created by Stacey Chadwell.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service